MARÍAS® BIO STUTENMILCH PLEJESERIE

Balance for sensitiv og følsom hud

Ægte og nærende, mild og afbalancerende: Den helbredende virkning af stutenmilch (mælkeenzymer fra mare mælk) har været kendt i århundreder, især i Asien, Østrig og Tyskland, men knap så meget i Danmark.. MARíAS® BIO STUTENMILCH PLEJESERIE beroliger sensitiv og følsom hud, understøtter regenerering og bringer huden tilbage i balance.

Mest værdifulde ingredienser

Stutenmilch indeholder alt, hvad der er godt for vores hud og hvad huden har brug for til regenerering: mineraler og sporstoffer som jern og calcium, vitaminer A, E, C og B, mælkeprotein, mælkesyre og enzymer til støtte for en naturligt beskyttende hinde. MARíAS® BIO STUTENMILCH PLEJESERIE kombinerer de aktive ingredienser i mare mælk med de hudplejende egenskaber af udvalgte urteekstrakter, værdifulde vegetabilske olier, blomsterhydrolater og naturlig solbeskyttelse.

MARÍAS® BIO STUTENMILCH PLEJESERIE er ideel pleje til personer med sensitiv og følsom hud: Det modvirker følelsen af ​​stramhed, kløe og irritation og bringer huden tilbage til sin naturlige balance.

0