Naturligt virksom

Naturen er det bedste kosmetiske laboratorium

Enhver, der har læst ingredienslisten på et produkt på etiketten eller på vores hjemmeside, ved, at disse er usædvanligt korte og enkle. Dette skyldes, at vores opskrifter er udformet på en sådan måde, at vi kan producere mere komplekse produkter uden eller med et minimum af de såkaldte hjælpestoffer og lignende midler fra kosmetikindustrien. Vores produkter har heller ikke brug for “forskønnede midler” som stoffer, der formodes at skabe en silkeagtig følelse på huden. For det er nøjagtig det vores fantastiske olier, fedtstoffer og geler gør på en meget naturlig måde. Deres mål er ikke bare en illusion om at være god på huden, men faktuel effektivitet. Og du kan mærke det!

Godt at vide: hjælpestoffer

Såkaldte “hjælpestoffer” er f.eks. emulgatorer (der er nødvendige til binde ​​vand og olie), stabilisatorer (for at undgå at ændre produktet ved skiftende temperaturer), fortykningsmidler eller opløsningsmidler (for eksempel at inkorporere æteriske olier, der er naturligt vanduopløselige. I den udstrækning det er muligt bruger vi biologisk baserede hjælpestoffer til vores produkter.

Godt at vide: bevarelse

Selv om vi planlægger vores produktion, så vores produkter altid kommer så friske som muligt og ikke opbevares i lang tid, har vores kosmetik et konserveringssystem for at sikre en tilstrækkelig holdbarhed – som enhver kosmetik, også kaldet “frisk kosmetik”. For at stabilisere vores produkter bruger vi så meget som muligt naturlige komponenter som E-vitamin som en naturlig beskyttelse mod oxidation, biologisk alkohol i en hudvenlig mængde samt æteriske olier og microsilver. Hvor det er nødvendigt, bruger vi biokosmetik godkendte konserveringsmidler som sorbinsyre og kaliumsorbat. Vi forsøger at bestemme i tests i vores laboratorium, med hvilket minimumsværdien af ​​produktsikkerhed af konserveringsmidler kan garanteres.