Vi er 2 sønderjyske kvinder i vores bedste alder 🙂 Gennem mere end 14 år har vi begge arbejdet som  Nordlys massage terapeuter. Her har vi mødt hinanden i forskellige sammenhænge – dels på efteruddannelse, dels i udviklings grupper. Når man er Nordlys terapeut arbejder man holistisk og ser på det hele menneske.

Vi har i mange år i vort virke som Nordlys terapeut arbejdet med naturlige hudplejeprodukter, både til massage men også til ansigts behandlinger og fodmassage mm.

Allerede i 2004 møder Dorte første gang Bio produkterne fra Marías på et biohotel i Østrig. Det er kærlighed ved første blik 🙂  Ved et tilfælde kommer Dorte og Lone til at tale om deres fælles interesse for Bio produkter til krop og sjæl og deres ønske om at formidle dette videre i Danmark ved siden af deres virke som Nordlys massage terapeuter.

Vi er begge bekendt med den store efterspørgsel der er i Danmark efter økologiske hudplejeprodukter, men er også beviste om at veganske Bio produkter er endnu mere naturlige og i fællesskab vil vi nu bringe disse produkterne ud til danskerne.

Og her er så vores hjemmeside og webshop til formidling af disse dejlige Østrigske veganske Bio produkter.

Marías biokosmetik er kærlighed til livet.

Velkommen.

Dorte og Lone.