MARÍAS® Academy

Som en del af MARíAS® Academy tilbyder MARíAS® omfattende, holistiske seminarer for kosmetologer, wellness-fagfolk og frisører i Østrig. Schweiz eller Tyskland. Vores seminarer er præget af den succesfulde kombination af intensiv videnoverførsel og muligheden for at opleve MARíAS® produkter med alle sanser. På vores seminarer får du kendskab til vores omfattende produktudvalg samt vores holistiske behandlingskoncept. Målet er ikke kun at gøre dig bekendt med vores produkter og behandlinger, men også at dele MARíAS® viden og erfaring fra 30 år i branchen med dig. MARÍAS® Academy giver dig en unik mulighed for at få en række impulser og forslag til din virksomhed. Vær med – tiden er moden!

Du kan se mere til de kurser MARíAS® holder her:    MARíAS® kurser

I Danmark har vi også planer om at afholde kurser rettet mod kosmetologer, massører og kropsbehandlere. Vi har endnu ikke fastlagt disse datoer, da vi fortsat er i en opstartsfase, men i løbet af foråret 2019 planlægger vi flere seminarer om bio-produkternes anvendelse ift. ansigtsbehandling og pleje af ansigtet samt kurser i forskellige kropsbehandlinger.

Kontakt os gerne på tlf. 21 69 33 71 (Lone) eller 61 27 82 13 (Dorte). Du kan også maile på kontakt@marias-biokosmetik.dk