“Produkter som ikke indeholder ingredienser fra dyr eller som ikke er testet på dyr, burde være en selvfølge”

Julie

Økologisk kvalitet

En tak til din hud

Udvalgte råvarer fra alle dele af verden, den bedste kvalitet fra certificeret biodynamisk  dyrkning, skånsom behandling via traditionelle håndværk og skabelsen af ​​individuelle dufte er lige så vigtig for os som effekten og absorberingen af ​​vores produkter. Det kan du stole på.

Vores råvarer, aktive stoffer og hjælpestoffer, udvælger vi omhyggeligt i overensstemmelse med kriterierne for effekt og absorbering såvel som bæredygtighed. Det betyder konkret:

  • Alle landbrugsråvarer kommer fra certificeret biologisk landbrug
  • Vi bruger kun urter dyrkede fra kontrolleret biologisk og ”Demeter” dyrkning eller urter samlet vildt i naturen
  • Som aktive ingredienser og duftstoffer behandler vi selvfølgelig kun rene æteriske olier fra certificeret biologisk dyrkning
  • Selvom andre udbydere anvender biologiske olier i raffineret form af hensyn til længere holdbarhed og ensartet kvalitet (farveløs, lugtfri, og smagsløse) anvender vii udelukkende naturlige biologiske olier. Kun på denne måde kan det påvises at hele spektret af værdifulde ”fedtledsagestoffer” er tilgængelige for huden.

Biologisk/naturlig effektiv – hvad anvender vi ikke

For os er det en selvfølge, at vores produkter er fri for syntetiske emulgatorer, overfladeaktive stoffer, parfume og farvestoffer. Genmanipulerede råvarer og råvarer fra døde dyr vil du naturligvis ikke finde i vores produkter såvel som råvarer, der er blevet testet på dyr. Vi lægger stor vægt på den omhyggelige behandling af vores ingredienser – med det formål at opnå størst mulig naturlighed. Kun sådan kan alle de værdifulde ingredienser fra produkterne udvikle sig.