“Mariás produkterne er bare i en klasse for sig. De har en fantastisk evne til at trænge ind i huden og blødegøre den som jeg aldrig har prøvet før. Glad for at jeg fik lov at være prøveklud”

Jette

Biologisk kosmetik

En svale gør ingen sommer ..

Mere end 25 år er gået siden udviklingen af MARÍAS® første cremer. Produktionsmetoden er forbedret siden da, men krav til kvaliteten er forblevet de samme: Pieper Biokosmetik Manufaktur står for førsteklasses produkter i ægte økologisk kvalitet. Vi garanterer dette ved omhyggeligt at vælge de bedste ingredienser og deres skånsomme behandling. Udelukkende brug af naturlige overfladeaktive midler, emulgatorer, dufte og farvestoffer er lige så stor en selvfølge for os, som at sikre, at både produkterne og de deraf udvundne materialer er GMO- og dyreforsøgs- frie.

Alle vores produkter bærer kvalitetsstemplet ” ZERTIFIZIERTE BIOKOSMETIK von AUSTRIA BIO GARANTIE”. Retningslinjerne for dette kvalitetsstempel er ekstremt strenge og forankret i den østrigske fødevarelovgivning. Ikke desto mindre har vi som mål, at vores krav til vores produkter går langt ud over den lovbestemte standard.