Vinter pleje – den rigtige pleje og beskyttelse af din hud om vinteren

Vores hud har brug for ekstra meget beskyttelse og pleje i den kolde årstid: Kold og tør luft vækker vores hudbarriere og fratager huden fugt. Det hurtige skift mellem ude- og indetemperaturer belaster huden yderligere – huden bliver rød, bliver tør og får hudflager.

Skånsom rensning af huden

Især om vinteren er det vigtigt at rense og pleje huden skånsomt for ikke at belast den yderligere. Vi anbefaler vores Bio Pur renselotion eller vores milde økologiske oliven renseskum til ansigtsrensning. Kraftig peeling bør undgås i den kolde årstid. 

Det gælder også for kroppen: Fugtgivende bruseregler, der plejer huden under brusebad, er særligt velegnede, såsom vores økologiske vildrose brusebads creme, eller vores økologiske Oliven Hair & Body shampoo, der plejer huden med en høj andel af olivenolie.

Ansigtspleje: Mere er nu mere!

Nu om vinteren er det vigtigt at give huden nok aktive ingredienser til at holde den smidig og vital. Huden har især brug for to komponenter om vinteren: fugt og fedt i nævnte rækkefølge !

a) Fugtgivende pleje 

Vores hydrosoler eller den organiske vildrose tonic tilbyder ren fugt! De opfrisker og giver værdifuld fugt, virker astringerende og stabiliserer hudens fugtlag – bare spray på og klap ind. For mere intensiv fugtpleje ned til hudens dybere lag anbefaler vi vores Organic vildrose fluid, organic sun ansigts serum eller vores organic aloe vera gel – disse produkter giver din hud fugt i kombination hyaluronsyre og antioxidanter fra værdifulde planteolier. Masser forsigtigt disse produkter ind i huden på dit ansigt, hals og decolleté.

b) Fedtholdig pleje 

Om vinteren skal du bruge cremer med et højt fedtindhold. Dette gælder i vand-i-olie emulsioner (forkortet W/O). Disse kan kendes på, at de føles fastere end en mere flydende fugtighedscreme: de beskytter tør og følsom hud bedst om vinteren, da de beskytter mod fugttab. Vores fede økologisk vildrose ansigtscreme og vores fede helt irritationsfrie økologiske rene ansigtscreme er sådanne gode vand i olieemulsioner.

Vi bruger kun højkvalitets vegetabilske olier og fedtstoffer til vores cremer, som styrker den naturlige hudbarriere, kombinerer optimalt med hudens hydrolipide lag og forhindrer fugttab – læs mere om vetabilske olier her!

Vegetabilske olier kan også bruges rene som et ekstra plejehøjdepunkt om vinteren: Økologisk arganolie, økologisk natlysolie og vores økologiske vildrose intensive ansigtsolie understøtter regenereringen af huden og gør den elastisk, bød og smidig.

Pleje på alle niveauer

 Pleje på alle niveauer

At passe på det indre er lige så vigtigt som at passe på det ydre:  Sørg for at drikke nok væske i form af vand eller te, spis en sund og afbalanceret kost, få nok motion og frisk luft og få nok søvn og hvile – og nyd så vinteren !