MARíAS® BIO VILDROSE PLEJESERIE

Luksus til hud og sanser

Lad dig blive forkælet med en meget særlig pleje! Forkæl dig selv med luksus af ​​værdifulde, højt effektive ingredienser i kombination med duften af ​​Damascene Rosen – delikat og umiskendelig.

Østrigsk skat: Den vilde rose

Grundlaget for MARIAS® BIO VILDROSE PLEJESERIE er den lokale østrigske vildrose og dens frugt hyben som er rige på vitaminer. Fra dens frø laves den dyrebare vilde rosenfrøolie, som understøtter regenerering og elasticitet af huden med sine flerumættede fedtsyrer.

Beskyttelse og pleje: Blomstervoks

En anden ekstraordinær ressource, der anvendes i denne serie er blomstervoks fra rosen. Dette rene vokslag, der beskytter rosen mod udtørring, er en højkvalitets hudplejevoks, der giver huden en glat, silkeagtig følelse.

Særlig duft: Æterisk rosenolie og rosenbladhydrolat

Den unikke duft skyldes MARIAS® BIO VILDROSE PLEJESERIEs ægte essentiel rosenolie. Denne olie er en rigtig skat: For at få 1 kilo rosenolie bliver fem tons håndplukkede rosenblade behandlet ved blid dampdestillation. Under processen udvindes samtidigt det velduftende og hudplejende rosenbladhydrolat. På grund af rosenbladhydrolatets høje indhold af æteriske olier er den særlig rig på rosens beroligende og nærende ingredienser.

Omfattende pleje for enhver hud:

LET OG FED ANSIGTSCREME: Ung hud passer fint til den lette ansigtscreme, og moden hud, som har tendens til at tørre, bliver velplejet med den fede ansigtscreme.

FUGTIGHEDSGEL m/hyaluronsyre: Giver enhver hud en ekstra dosis fugtighed i de dybe hudlag

TONIC SPRAY: Giver ekstra fugtighed i de øvre hudlag og virker anti-inflammatorisk.

INTENSIV ØJENCREME: Reducerer rynker og lindrer hævelser

BODYWASH: En delikat duftende og meget nærende bodywash

BODYLOTION: Hurtigt absorberende og silkeagtig bodylotion

VILDROSE I JOJOBAOLIE: Giver ekstra pleje i forbindelse med ansigtsmassage eller som pleje af særlig følsom hud.