sAnsigt: Afrens – peel – analyse og tonificering

Biodynamisk ansigtsbehandling

Glem hverdagens trummerum, frigør dig selv fra overflødige tanker, læg dig ned, lad roen komme over dig, og lad din hud ånde. At rense sit ansigt er en god gerning og velbehag for ansigt og sjælen. Oplev naturlig renhed og følelsen af ​​klarhed på din hud.

Renseprodukterne fra MARíAS® ORGANIC CARE renser din hud med udsædvanlige råvarer som havsand, mandelmel eller sandeltræpulver. Din hud afrenses forsigtigt for snavs, makeup og døde hudceller og er optimalt forberedt til den efterfølgende ansigtsbehandling.

Afrensning

En mild, men effektiv afrensning er grundlaget for yderligere pleje. MARÍAS® Organic Cleansing Lotion PUR er velegnet til alle hudtyper såvel som til at fjerne make-up. Til sensibel og følsom hud anbefaler vi Bio Stutenmilch Renselotion og til særligt fedtet hud eller hudområder er et tensidholdigt produkt som MARIAS® Bio Shampoo Hvid Ler egnet til afrensning.

Peeling.

Hvis du har meget følsom hud bør du afstå fra peeling. Har du moderat følsom hud er MARÍAS® Sandalwood Mask & Peeling egnet: Den anvendes som en nærende maske, som ved fjernelse giver en mild peelingeffekt med dybdevirkende rensning.
Til normal og uren hud er en peeling et godt supplement til daglig rengøring. Til disse hudtyper tilbyder MARÍAS® Organic Sea Sand Almond Wash Cream en lidt stærkere eksfolierende effekt med antiseptisk virkning på grund af pebermynte, salvie og hamamelishhydrolat.

Analyse og tonificering

Til uren hud bør MARÍAS® Bio Skin Serum Clear Skin anvendes efter rensning. En ekstra portion fugt efter rensning tilbydes af MARíAS® Tonics eller MARíAS® Fluids.  Stutenmilch Tonic er til alle hudtyper, men især god for sensibel og følsom hud, en velsignelse rensning. Den økologiske vildrose tonic har også en tonificerende og pore-raffinerenende effekt.
Bio Vildrose Fluid og Organic Stutenmilch Fluid indeholder hyaluronsyre, som lagrer fugt i hudens dybe lag.

Vær opmærksom på din egen fornemmelse.

Grundlæggende gælder det for alle vores produkter: Vær opmærksom på din egen fornemmelse!

Vores huds behov er mere forskelligartet end den konventionelle klassificering af hudtyper antyder. De ændrer sig også på grund af faktorer som klima, kost eller fysisk og psykisk stress. I den kærlige behandling af dig selv lærer du bedst hvad der er godt for dig og din hud.

Forkæl dig selv med den luksus det er at tage sig tid til dig selv og få en biodynamisk ansigtsbehandling!